Home

VG loghouses, uw leverancier voor kwaliteit houten huizen tegen een betaalbare prijs!
Scroll naar beneden voor veel meer informatie en beeldmateriaal!
Filmpje van pannenkoeken-restaurant Venneper Lodge – Gebouwd door VG loghouses!
   
Schuurwoning


Houtskeletbouw woning - schuurwoning

Een houtskeletbouw woning is een houten huis bestaande uit stijl en regelwerk opgevuld met isolatie. De gevelbekleding kunt u kiezen uit houten rabatdelen en/of metselwerk. Het voordeel van een houtskeletbouw woning is dat het een redelijk stijve constructie is wat dus 'veel minder beweegt' dan houtstapelbouw. Door deze eigenschap kunt u verschillende afwerkingen, buiten en binnen, toepassen. We werken ook met I-beams gevuld met cellulose. Hiermee kunnen we voldoen aan de eisen van Passief Wonen. We kunnen zowel dampdicht als dampopen bouwen.
          
Houtstapelbouw woning
Een houtstapelbouw woning is een comfortabele houten huis die gemaakt wordt van horizontaal gestapelde balken (logs) . U kunt kiezen tussen machinaal gemaakte ronde, ovale of rechthoekige logs (massief en verlijmd). Daarnaast leveren we ook handgeschilde logs. De verschillen van deze varianten worden op deze website uitgelegd. Deze type woningen komen veel voor in de Scandinavische landen zoals Finland. Maar ook in de Baltische staten is het een geliefd onderkomen vanwege de uitstraling, comfort en gezondheidsaspecten. De buitenwanden worden vaak geisoleerd met een voorzetwand zodat de EPC norm behaald kan worden. Om tot een meer gelijkmatige zetting te komen wordt de verdieping veelal in houtskeletbouw gebouwd.

Wat zijn de keuze mogelijkheden voor houtskeletbouw en houtstapelbouw woningen?
U kunt kiezen uit diverse houten huizen die reeds gebouwd zijn door VG-loghouses. Daarnaast kunnen we uw woning ontwerpen. VG-loghouses werkt met diverse architecten in Nederland samen. Ook kunt u natuurlijk uw eigen ontwerp indienen voor het maken van een prijsopgave.

 
 
 • Duurzaam wonen - woonboerderij

  20-11-2015

  Een robuuste woonboerderij. Groot van inhoud: 1000m3. Het is een woning die we een paar maanden geleden hebben opgeleverd in Vinkenbuurt (bij Dalfsen/Ommen)
 • Lees meer

Woningborg

VG loghouses BV is zowel technisch als financieel positief getoetst door Woningborg. Hierdoor zijn we lid geworden waardoor u de mogelijkheid heeft om een afbouw-garantie certificaat aan te kopen ​Woningborg heeft twee verschillende typen certificaten voor particuliere kopers. Het Certificaat Nieuwbouw en het Certificaat Transformatie (voor het transformeren van een bestaand gebouw naar een gebouw met een woonbestemming). Beide certificaten geven kopers van een nieuwe of getransformeerde woning de volgende waarborgen: De afbouwwaarborg Gaat de bouwonderneming gedu.... Lees verder
 1. © VG Loghouses 2017
 2. Sitemap
 3. Disclaimer
 4. Privacy policy
 5. Ontwikkeld door Time2impress