Nieuwbouw in Best: Laat uw nieuwe Schuurwoning bouwen

Uw nieuwe schuurwoning woningen in Best

Bent u op zoek naar een nieuwe woning in een schitterende omgeving van Best? Zoek dan niet verder. In Best kunt u een prachtig kavel bemachtigen in Seinheuvel.  De komende jaren worden in Best veel nieuwe woningen gebouwd door projectontwikkelaars. Er komen woningen in de bestaande wijken en in het centrum. Ook bouwen we nieuwe woonwijken: Dijkstraten, Steegsche Velden-Noord en Aarlesche Erven. In deze nieuwe wijken staat de kwaliteit van het woongenot centraal.

Door de grote variatie aan woningen is er voor ieder wat wils. Er komen vrijstaande woningen, halfvrijstaande woningen (2-onder-1-kapwoningen), rijwoningen en appartementen.

Nieuwbouw in Best – Seinheuvel

Van oorsprong was Best een agrarische gemeente, die zich mede door haar gunstige ligging aan kanalen, verkeerswegen en een spoorweg ontwikkelde tot een industriegemeente. Best is wereldwijd bekend door de klompen die er gemaakt werden, oorspronkelijk door arme boeren en later machinaal. Het landschap rondom het dorp herbergt als stille getuigen daarvan nog altijd de vele populieren, die dienden als grondstof voor de klompen. De oprichting en groei van schoenen-fabriek Bata deed het van oorsprong kleine Best zeer sterk groeien. C’park Bata is nu een hotspot voor bedrijven. De gemeente Best maakt onderdeel uit van de Brainport regio. Deze regio bestaat uit 21 gemeenten en telt vele campussen, fieldlabs en innovatiehubs. Iedere dag werken bedrijven, onderwijs- en kennisinstellingen en overheden binnen dit ecosysteem samen, waardoor keten-samenwerking, op innovatie en allianties succesvol vorm krijgen. Een voorbeeld hiervan is de in Best gevestigde Philips Health Campus.

Uw nieuwe schuurwoning in Best

De houtskeletbouw woningen kunnen casco-klaar of sleutel klaar opgeleverd worden. De wanden, dak en verdiepingsvloeren zijn zeer goed geïsoleerd. De wanden van houtskeletbouw woningen bevatten 200mm isolatie. Vloeren en dak hebben 220mm isolatie. Alle aansluitingen met wanden en kozijnen worden luchtdicht afgesloten met siga tape zodat dampdichtheid gegarandeerd wordt. De loze leidingen bij de buitenwanden worden in een aparte ruimte gemonteerd, zodat de leidingen niet door de dampdichte folie geplaatst hoeven te worden. De kozijnen en draaiende delen van een houtskeletbouw woning worden geschilderd opgeleverd inclusief het glas. U kunt kiezen tussen verlijmd grenen, meranti of eiken kozijnen. Het glas dat wij gebruiken is dubbel glas of triple glas.

Houten gevelbekleding houtskeletbouw woning

Indien u kiest voor een houten gevelbekleding voor uw houtskeletbouw woning dan worden deze houten delen vacuüm  geïmpregneerd behandeld en gespoten in de fabriek.

Snelle opbouw houtskeletbouw

De opbouw tijd van een houtskeletbouw huis is snel in vergelijking met andere bouw methodes. Wind en water dicht is veelal binnen 6 werkdagen bereikt. Indien u de houtskeletbouw woning casco-klaar wilt bestellen dan kunt u dus erg snel zelf de binnenwerkzaamheden afmaken in uw eigen tempo.

Best is een dorp gebleven, maar met stadse voorzieningen. Juist dat maakt wonen in Best bijzonder! Wilt u ook wonen in een bijzonder dorp? Best biedt u die kans.

Meer weten over de gemeente Best? Bekijk de informatie over de gemeente.

Meer informatie? Neem direct contact op.

De Del 8
06 22 23 20 86