Nieuwbouw in Oirschot | Laat uw nieuwe Schuurwoning bouwen

Nieuwbouw schuurwoning in Oirschot. Uw nieuwe schuurwoning binnen handbereik

Bent u op zoek naar een nieuwe schuurwoning in het schitterende Oirschot? Zoek dan niet verder. In Oirschot kunt u een prachtig kavel bemachtigen in de wijk Ekerschot Noord.  De komende jaren worden in Oirschot veel nieuwe schuurwoningen gebouwd door projectontwikkelaars.

Door de grote variatie aan woningen is er voor ieder wat wils. Er komen vrijstaande schuurwoningen, halfvrijstaande schuurwoningen (2-onder-1-kapwoningen), rijwoningen en appartementen.

VG Loghouses kan u helpen met het realiseren van uw schuurwoning. U schrijft zich in voor een kavel in Ekerschot Noord en wij ontwerpen en realiseren uw prachtige nieuwe woning.

Let wel op: Donderdag 23 juni 2022 is de Start Verkoop van 13 royale bouwkavels. De kavels variëren van 535m2 tot 050 m2 met koopsommen vanaf €309.00 v.o.n. Hier kunt u exclusief wonen tussen dorp en landerijen.

Oirschot – Ekerschot Noord. Dé plek voor uw schuurwoning.

Samen met de gemeente Oirschot ontwikkelend ‘Ruimte voor ruimte’ een nieuwe woonwijk aan de noordzijde van Oirschot. Het ontwerp telt circa 150 woningen waarvan Ruimte voor Ruimte 13 kavels zal uitgeven. De bouwkavels van circa 535 m2 tot circa 1.050 m2, met koopsommen vanaf € 309.000 vrij op naam, zijn gesitueerd aan de oostkant van het plan. Een prachtige plek voor uw schuurwoning.

Het bestemmingsplan is inmiddels onherroepelijk geworden. De verkoop van de kavels start op donderdag 23 juni a.s. Het bestemmingsplan kunt u inzien via deze link: Ruimtelijkeplannen.nl 

De verkopende makelaar is:

Van de Meerendonk Makelaars
Rijkesluisstraat 51 in Oirschot
0499 – 57 58 75
info@vandemeerendonkmakelaars.nl

De inschrijving sluit op 13 juli a.s. Bij het inschrijfformulier dient tevens een financiële scan bijgevoegd te worden.

Klik hier voor de flyer met meer informatie over het plan.

Houtskeletbouw

De houtskeletbouw woningen kunnen casco-klaar of sleutel klaar opgeleverd worden. De wanden, dak en verdiepingsvloeren zijn zeer goed geïsoleerd. De wanden van houtskeletbouw woningen bevatten 200mm isolatie. Vloeren en dak hebben 220mm isolatie. Alle aansluitingen met wanden en kozijnen worden luchtdicht afgesloten met siga tape zodat dampdichtheid gegarandeerd wordt. De loze leidingen bij de buitenwanden worden in een aparte ruimte gemonteerd, zodat de leidingen niet door de dampdichte folie geplaatst hoeven te worden. De kozijnen en draaiende delen van een houtskeletbouw woning worden geschilderd opgeleverd inclusief het glas. U kunt kiezen tussen verlijmd grenen, meranti of eiken kozijnen. Het glas dat wij gebruiken is dubbel glas of triple glas.

Houten gevelbekleding houtskeletbouw woning

Indien u kiest voor een houten gevelbekleding voor uw houtskeletbouw woning dan worden deze houten delen vacuüm  geïmpregneerd behandeld en gespoten in de fabriek.

Nieuwsgierig? Bel VG Loghouses

De Del 8
06 22 23 20 86