Schuurwoning bouwen

  1. Home
  2. Schuurwoning bouwen

Wonen op een mooie plek in een schitterende weidse, landelijke omgeving. Dat is de droom voor veel mensen. Dit is natuurlijk niet voor iedereen weggelegd? Wij denken daar anders over. VG loghouses ontwerpt en realiseert schuurwoningen in Nederland, maar ook daarbuiten. Een schuurwoning bouwen is daarom voor iedereen mogelijk. Om een schuurwoning te mogen bouwen is natuurlijk wel overleg nodig met de gemeente waarin je wil gaan wonen. Sommige gemeentes hebben speciale gebieden waarin je kunt starten met een schuurwoning bouwen. Andere gemeentes of gebieden gaan hier niet mee akkoord. VG Loghouses heeft vele jaren ervaring in het bouwen van schuurwoningen. En daarmee ook met het communiceren met gemeentes. Wij helpen u graag uw droomhuis te ontwerpen en realiseren. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op via +31 622 23 20 86 of info@vg-loghouses.nl . In een vrijblijvend gesprek leggen we u de mogelijkheden en onmogelijkheden uit.

VG Loghouses is uw partner voor al uw architectonische en bouwkundige uitdagingen. Voor ons staat de ruimtelijke beleving centraal. Wij ontwerpen in een eigentijdse moderne stijl; met aandacht voor licht, lucht en ruimte.

Schuurwoning bouwen; Laat u verrassen door VG loghouses

Landelijk wonen in uw eigen schuurwoning? Een duurzame, eigentijdse woning die de grens tussen binnen en buiten vervaagd? Waar u jarenlang plezierig en zorgeloos kunt wonen? Een schuurwoning voldoet aan al deze wensen. Wij ontwerpen en realiseren schuurwoningen zodat een schuurwoning bouwen stressloos en tot in de puntjes verzorgt wordt. Want een tevreden klant staat bij ons hoog in het vaandel. Soms zijn in het ontwerp typische elementen uit de streek verwerkt. Denk hierbij aan een uilenbord, een rieten dak of gepotdekselde houten wanden. VG Loghouses hout hier allemaal rekening mee. Neem vandaag nog contact op en kom thuis in uw schuurwoning.

Schuurwoning bouwen: zo gaan wij tewerk:

MAATWERK

Als u uw schuurwoning ontwerp door ons laat realiseren, dan kunt u gedegen maatwerk verwachten. We luisteren aandachtig naar uw wensen en analyseren de mogelijkheden. Deze vertalen we naar een concept dat ook nog past binnen uw budget. Andere aspecten die altijd in ons ontwerp terugkomen zijn licht, lucht, ruimte en duurzaamheid. Zo creëren we een optimale situatie voor u als bewoner en de omgeving.

ONZE WERKWIJZE

Wij zullen u compleet ontzorgen. Van ontwerp tot aan oplevering: alles wordt geregeld. Als eerste gaan we vrijblijvend met u in gesprek. Uw wensen, ideeën en esthetische voorkeuren worden zorgvuldig geïnventariseerd. Vervolgens stellen we een passende offerte op. Indien u akkoord bent maken we een schetsontwerp, daarna een voorlopig ontwerp en als laatste het definitieve ontwerp. Hierin worden naast de schuurwoning plattegrond, de constructie, bouwmethode en installaties definitief bepaald.

VERGUNNING AANVRAAG

Is de (ver)bouw van uw moderne boerderij vergunningsplichtig? Dan zullen we een bouwvergunning aanvragen. Hierbij houden we rekening met de welstandseisen die gelden in de betreffende omgeving. Aangezien streekeigen ons vertrekpunt is, zal dit ongetwijfeld soepel verlopen. Onze ontwerpen zijn volledig in harmonie met de omgeving.