schuurwoningen

Wat is een schuurwoning?

Schuurwoningen zijn huizen die van de buitenkant lijken op schuren. Schuurwoningen hebben vaak een moderne en landelijke bouwstijl en dit word steeds vaker gebruikt. Het heeft een langwerpige vorm en er worden vaak natuurlijke materialen gebruikt. Vaak word de beste plek voor een schuurwoning beschouwt op het platteland voor de rust en de landelijke omgeving

Wat is VG Loghouses

VG loghouses is een bedrijf die al een hele lange tijd schuurwoningen bouwt en we hebben veel ervaring. Als u moeite heeft met ideeën voor een schuurwoning kunnen wij u goed helpen. vaak worden schuurwoningen gebouwd op het platteland maar de laatste tijd worden ze ook vaker in nieuwbouwwijken gebouwd. 

Wat zijn prefab schuurwoningen

VG loghouses maken ook prefab schuurwoningen. Prefab schuurwoningen zijn schuurwoningen die gebouwd kunnen worden met behulp van prefab (prefabricatie) bouwmethoden. In een prefab bouwsysteem worden de belangrijkste bouwonderdelen, zoals muren, vloeren, daken en soms zelfs hele modules van kamers, in een fabriek of werkplaats vervaardigd en vervolgens naar de bouwplaats getransporteerd voor assemblage. Hier zijn enkele kenmerken en voordelen van prefab schuurwoningen:

1. Snellere bouwtijd: Omdat veel van de componenten vooraf worden geproduceerd, kan de bouw van prefab schuurwoningen vaak veel sneller worden voltooid dan bouw traditionele methoden. Dit kan kosten besparen en de tijd die nodig is voor de voltooiing van het project verkorten.

2. VG loghouses zorgt ervoor dat de Kwaliteit goed is

van de schuurwoning

De schuurwoning is een vrij nieuwe en opkomende architectuurstijl, dat zijn oorsprong heeft gevonden in de herontwikkeling van de boerenerf na het deels verdwijnen van de agrarische activiteiten. Vaak zijn de erven van de boeren niet netjes gebleven. Als de boeren met pensioen gaan of stoppen als boer word een mogelijkheid aangeboden om in ruil voor het slopen van schuren, stallen en het opruimen van het erf word er dan een tweede woning gebouwd. Hierdoor bedachte ze om een woonschuur te bouwen. Zodat het lijkt alsof de oorspronkelijke boerenwoning het belangrijkste woongebouw is. Veel mensen vonden deze schuurwoningen mooi en begonnen ze meer van deze woningen te plaatsen op het platteland en de laatste tijd ook steeds meer in nieuwbouwwijken.

VG loghouses wilt u graag helpen met uw schuurwoningen heb je interesse? neem dan contact met ons op.

VG loghouses kan iedere soort schuurwoningen bouwen:

  • Hout stapelbouw
  • Schuurwoningen en houtskeletbouw
  • Project ontwikkeling houtbouw
  • Recreatiewoning houtskeletbouw
  • Prefab bouw